Akvarell festő workshop – kézzel festett könyvjelző készítése akvarell technikával

Az akvarellezés egy varázslatos technika , és csodás dolgok születhetnek általa. <3 Tars velem! <3


1

Szeretettel várlak Titeket akvarell festő foglalkozásomra. <3 aholis megkísérlem átadni Nektek az akvarell festésben szerzett több éves tapasztalatomat . Tartsatok velem erre a kellemes környezetben, jó társaságban eltöltött vasárnapi programra. <3
Az akvarellezés egy varázslatos technika , és csodás dolgok születhetnek általa. <3
A foglalkozásról mindenki 3 db saját kézzel festett könyvjelzővel, és az akvarell technika alapjaival térhet majd haza.A könyvjelzőket a tartósság kedvéért a helyszínen le is lamináljuk majd. Egyedi szívből jövő apró ajándék válhat belőlük Karácsonyra. 🙂 <3
Részvételi díj: 9900.- / fő
Eszközöket, alapanyagokat ,a tudást, a jó hangulatot , a frissítőt, kávét és a ropogtatni valót mi biztosítjuk.. Te csak magadat és a lelkesedésed hozd mindenképp! 🙂. 🙂 A sikert garantáljuk, nem baj ha kezdő vagy, sikerülni fog meglátod!
A Kreatív Hobbi Csoport és a NardeArt oldal követői 10 % kedvezményben részesülnek , ill.minden résztvevő kap egy NardeArt termékek vásárlásakor beváltható 20 %-os kedvezményre jogosító kupont.
Jelentkezni  az oldalon privát üzenetben https://www.facebook.com/nardeart/, vagy a [email protected] e-mail címen tudtok. Jelentkezési határidő december 6.-a csütörtök.
Minimum 6 fő jelentkezése szükséges, maximális létszám 12 fő.

Időpont: 2018.12.09. vasárnap 10.00- 14.00

Helyszín: Budapest,X. Ceglédi út 15/d. KHCS Klub
Várunk szeretettel!

[zombify_post]


Tetszik? Oszd meg ezt a barátaiddal is!

1

0 Hozzászólás

Made with love by Webdizájn .hu