Segíts – Legyél Partnerünk!

Segíts nekünk, hiszen mi is segítünk neked – LEGYÉL PARTNERÜNK!

Kreatív – DIY Játszóterünk egyetlen és legfontosabb célja, hogy összefogjuk a kreatív és alkotni szerető embereket. Szeretnénk egy olyan teret biztosítani mindenkinek, ahol szabadon kiélhetitek és megmutathatjátok kreativitásotokat. Ezért szó szerint bármire képesek vagyunk! Örülünk bármilyen ötletnek megkeresésnek és lehetőségnek! Mi itt a kreativ.otthon24.hu oldalon érted dolgozunk! Gondold át Te is, hátha tudsz nekünk segíteni, hogy célunkat elérjük.

A közös és hasznos együttműködéshez adunk tippeket ezen az oldalon! Köszönjük, hogy végig olvasod!

Természetesen a segítségedet pedig duplán köszönjük!

Mielőtt leírnánk, hogyan tudsz nekünk segíteni,  mi súgunk neked! Eláruljuk, hogy használd ki legjobban oldalunk lehetőségeit, hogy oldalunk minél hasznosabb legyen  és minél többet segíthessünk neked!

Így segíts magadnak a Kreatív DIY Játszótér használatával

 1. Regisztráció után jól töltsd ki az adatlapodat. Külön érdemes megemlíteni, hogy lehetőséged van megadni 2 külön weboldalad (pl. weboldalad, blogod és akár webáruházad). Ezen kívül Meska és Etsy boltod url-jét is beállíthatod. Ez dupla előny, hiszen így a többi felhasználó is megismerheti oldalaid, ezen kívül pedig SEO (kereső optimalizálás) szempontjából is előnyös és hasznos lesz weboldalaidnak.
 2. Töltsd fel munkádat! Ezt talán nem kell agyon magyarázni :-). Nálunk kategorizálva, felöltheted mindazt amit Te csináltál. Ezt megoszthatod bárhol, mások értékelhetik, barátkozhatsz…
 3. Oszd meg feltöltött munkádat minél több helyen!
 4. Helyezd el weboldalad blogod linkjét feltöltéseidben. Ez is növeli ismertséged és segíti a SEO-dat.
 5. Legyél kiemelt partnerünk. Van valami ötleted? Szeretnél szorosabban együttműködni velünk? Vedd fel a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével (ennek az oldalnak az alájn). Mit kapsz cserébe? Sok mindent, de egy szponzorációs logót minden cikkedhez szinte biztos! Pl:  Szponzorált cikk minta
 6. Szponzorálj cikket, kategóriát. Lehetőséged van cikk és kategória szponzorációra és kiemelésre. Erre két lehetőséged is van.
  1. Hirdetésen – Szponzorráción keresztül. (média ajánlat).
  2. Kiemelt partnereink automatikusan megkapják ezt a lehetőséget!

Prémium Tipp! Ha fizikai boltod is van címmel… Akkor regisztrálj a most indult szintén teljesen ingyenes Otthon 24 – Lakberendezési és Építőipari online katalógusba!

ÍGY SEGÍTS MINKET, A KREATÍV – DIY JÁTSZÓTERET

 1. Töltsd fel  minél több munkád és oszd meg minél többször! Igen nekünk is az a legnagyobb haszon ami neked! Köszönjük feltöltéseidet és megosztásaidat!
 2. Lájkold Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter fiókjainkat és további közösségi média oldalainkat.
 3. Beszélj rólunk ismerőseidnek, meséld el milyen jó a kis játszóterünk.
 4. Említs meg minket saját weboldalad, blogodban, cikkeidben linkkel ha lehetséges.
 5. Tegyél ki partnerként minket weboldaladra, blogodra Logóval – linkkel. Pl. a láblécbe, partnerek közé… Ehhez erről az oldalról, letöltheted a Logónkat és kaphatsz további segítséget: Kreatív Otthon 24 brand anyagok.
 6. Reklámozz minket bármilyen más módon! Ha ehhez szükséged van valamilyen anyagra, vagy ránk, úgy jelentkezz alább partnernek!

 


Kiemelt partnereink

Kreatív Hobbik Facebook csoport

kreatív hobbik csoportHad mutassuk be első támogatónkat a Kreatív Hobbik Facebook csoportot. Ők voltak az elsők, akik megtaláltak minket, sőt az együttműködést is Ők ajánlották fel ami külön öröm volt számunkra! Ők voltak akik elsőre és elsőnek felismerték mennyire hasznos lehet tagjaiknak és nekik is együttműködésünk és közös munkánk, hiszen mindketten egy okból működünk, értetek a kreatív közösségért.

Az együttműködés keretében Segítik és reklámozzák oldalunkat, hogy tagjaik minél több munkát töltsenek fel hozzánk és tőlünk osszák azt meg a Kreatív Hobbik Csoportba. Mi pedig megjelenítjük Szponzorált cikkeiket és híreiket cserébe, sőt hamarosan további érdekes közös lehetőségekről is beszámolunk, de ez maradjon most még titok!

Szeretnél Te is részt venni közös sikereinkben? Szeretnéd támogatni a Magyar kreatív közösséget? Jelentkezz, legyél partnerünk most!

 

Ez itt a te Weboldalad,  csoportod … ismertetője!

Szeretnél ide kerülni? Támogass minket, jelentkezz kiemelt partnernek most!


Jelentkezés Partnernek

Betöltés

 

 

Válasz formátumot
Történet - Tartalom
Formázott szöveg, képekkel, videókkal, beágyazott tartalmakkal - MINT EGY BLOGBEJEGYZÉS
Szavazás
Szavazásokhoz vagy vélemények léterhozásához
Lista
Klasszikus lista, számozott felsorolás, vagy lépésről - lépésre pontok
Fordított lista
Lista visszafelé számozva - visszaszámláló
Toplista
A lista elemekre szavazhatnak és hozzászólhatnak a többiek így alakul ki a sorrend
Videó
Youtube and Vimeo Embeds
Kép
Fotó vagy Gif (Csak egy kép semmi több)
 
Köves minket a közösségi médiákban!

Made with love by Webdizájn .hu